ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Η Σχολή στεγάζεται σε σύγχρονες, ειδικά σχεδιασμένες, πρωτοποριακές εγκαταστάσεις, σε έκταση 110,000 τ.μ. στη Λακατάμεια, παρά τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς. Οι εγκαταστάσεις (συνολικού εμβαδού 10,500 τ.μ.) περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: 38 αίθουσες διδασκαλίας, 3 εργαστήρια Η/Υ, 2 εργαστήρια Φυσικής, 2 εργαστήρια Χημείας/Βιολογίας, ειδικά σχεδιασμένες αίθουσες Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μουσικής, Τέχνης, Οικιακής Οικονομίας, βιβλιοθήκη χωρητικότητας 40,000 τόμων, κυλικείο, εστιατόριο, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου (με φυσικό και πλαστικό γρασίδι), 2 γήπεδα futsal, 2 γήπεδα καλαθόσφαιρας, 2 γήπεδα αντισφαίρισης, 1 γήπεδο beach volleyball, 1 γήπεδο τένις και θερμαινόμενο κολυμβητήριο, σχεδιασμένο για υδατοσφαίριση και κολύμβηση.

ΛΕΜΕΣΟΣ
Η Σχολή στεγάζεται προσωρινά σε κατάλληλα διαρρυθμισμένα κτήρια επί της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού. Οι εγκαταστάσεις (συνολικού εμβαδού 2,500 τ.μ.) περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: 22 αίθουσες διδασκαλίας, 2 εργαστήρια Η/Υ, εργαστήριο Φυσικής / Χημείας / Βιολογίας, αίθουσα Τέχνης / Τεχνολογίας και κυλικείο/εστιατόριο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Το ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον είναι υπέρτατης σημασίας για τη Σχολή μας, προκειμένου οι μαθητές και τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας να απολαμβάνουν ιδανικές συνθήκες μάθησης και σχολικής ζωής εν γένει. Η Πολιτική της Σχολής για την Ασφάλεια και Υγεία εμπεριέχει τις σχετικές πρόνοιες της νομοθεσίας. Η Σχολή συνεργάζεται επίσης με ειδική Διατροφολόγο για τον καταρτισμό του καταλόγου των ειδών προς πώληση από το σχολικό κυλικείο και τα γεύματα του εστιατορίου.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Για σκοπούς διευκόλυνσης των μαθητών, η Σχολή Λευκωσίας έχει οργανώσει ένα άρτιο σύστημα μεταφοράς, από και προς το σπίτι ή από συμφωνημένο σημείο κοντά στο σπίτι, με λεωφορεία ιδιωτικής εταιρείας. Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορεία λειτουργεί και κατά την απογευματινή φοίτηση.