Σημαντική διάκριση αθλητών της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας στο παγκόσμιο τουρνουά Mundialito

0
apoel u13 mundialito

Λευκωσία

Απρίλιος 2023

Είμαστε περήφανοι για τους μαθητές της Ελληνικής Ιδιωτικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας Χαράλαμπο Μαθιό,  Αλέξανδρο Ανδρέου και Μακλάσκυ Δημήτρη Μιχαήλ, για τη διάκρισή τους στο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά, Mundialito 2023, που διεξήχθη στην Ταρραγόνα της Ισπανίας, κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών διακοπών.

 

Οι μαθητές μας εκπροσώπησαν επάξια την Κύπρο και τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ για ηλικίες κάτω των 13 ετών. Ανάμεσα σε 350 διεκδικήτριες ομάδες από 50 διαφορετικές χώρες, προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού χάνοντας 1-0 και κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ενάντια σε παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς κολοσσούς, όπως Barcelona, Juventus, Sporting, PSV, Milan, Inter, Liverpool, Atletico Madrid, Lyon και Shalke.

 

Οι ομαδικές και ατομικές επιτυχίες των μαθητών μας αποτελούν τιμή και επιστέγασμα των προσπαθειών και για το Αθλητικό Τμήμα των Σχολών μας, το οποίο αποτελείται από καταρτισμένους προπονητές και σύγχρονες εγκαταστάσεις.  

Ο σκοπός του Αθλητικού Τμήματος είναι η ισορροπημένη ανάπτυξη και η καλλιέργεια των ικανοτήτων των μαθητών-αθλητών σε αντικείμενα που σχετίζονται με την άθληση και τον αγωνιστικό αθλητισμό, καθώς επίσης και η ταυτόχρονη παροχή γνώσεων και προετοιμασίας αναφορικά με τις διάφορες εναλλακτικές μελλοντικές επιλογές, πάντοτε σε σχέση με τη σταδιοδρομία των μαθητών. Για περισσότερες πληροφορίες στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ | Ιδιωτική Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ (pascal.ac.cy).