Οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας συμμετείχαν στον Μαραθώνιο “Alphamega Run as One”

0

Λευκωσία
Οκτώβριος 2023

Σε μια πρωτοβουλία για την προώθηση της υγιεινής ζωής, καθηγητές και  προπονητές του Αθλητικού Τμήματος των Σχολών ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσίας συμμετείχαν στο μαραθώνιο πέντε χιλιομέτρων “Run as One” των υπεραγορών Alphamega την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου.

Αυτή η ετήσια αθλητική διοργάνωση δεν είναι απλά ένα αγώνισμα, καθώς έχει σκοπό την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, ιδιαίτερα στους νέους.

Η κ. Νεκταρία Χατζησέργη, Β. Διευθύντρια και Υπεύθυνη του Αθλητικού Τμήματος, η οποία συμμετείχε στον αγώνα, σχολίασε: “Η ολοκλήρωση ενός μαραθωνίου πέντε χιλιομέτρων απαιτεί απλά και μόνο σωματική αντοχή, αλλά και ενισχύει το οικογενειακό πνεύμα που εκπροσωπούν οι σχολές ΠΑΣΚΑΛ. Με τη συμμετοχή τους στον αγώνα, οι σχολές ΠΑΣΚΑΛ επιδεικνύουν τη δέσμευσή τους για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που προάγει τη σωματική και συναισθηματική ευημερία των μαθητών τους.”

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες των σχολών ΠΑΣΚΑΛ για την εξαιρετική προσπάθειά τους στον μαραθώνιο 5 χιλιομέτρων “Run as One” της Alphamega. Με τη συμμετοχή τους, όχι μόνο έδωσαν ένα θετικό παράδειγμα, αλλά συνέβαλαν και σε έναν ευγενή σκοπό.